آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد
سرخط خبرها

جانشین نزاجا: به یک ساختار متحرک هجومی و چالاک تبدیل شدیم| تبدیل تیپ ۵۵ هوابرد به یک تیپ چندمنظوره

  • کد خبر: ۱۶۵۶۱۲
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
جانشین نزاجا: به یک ساختار متحرک هجومی و چالاک تبدیل شدیم| تبدیل تیپ ۵۵ هوابرد به یک تیپ چندمنظوره
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: به‌همت غیورمردان نیروی زمینی ارتش به یک ساختار متحرک هجومی و چالاک تبدیل شده‌ایم ودر حال عبور از نیروی زمینی سنتی به‌سمت نیروی زمینی پیشرفته هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ نوذر نعمتی صبح امروز (سه شنبه) در آئین الحاق و واگذاری تجهیزات و تسلیحات نوین و بازآمادشده به تیپ ۵۵ هوابرد و پشتیبانی منطقه ۲ نیروی زمینی ارتش، ضمن گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و دهه کرامت، با اشاره به تاریخ هجمه دشمنان به خاک خرمشهر، گفت: سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر از چنگال دشمنی است که استکبار شرق و غرب از آن‌ها حمایت می‌کردند و به‌لطف خدا رزمندگان اسلام با جانفشانی در خلق حماسه آزادسازی خرمشهر پیروز شدند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: هشت سال دفاع مقدس و خلق‌کنندگان حماسه سوم خرداد درس آزادگی را به همه آموختند و پیشنهاد می‌کنم که جوان‌ها، این مهم‌ترین و تعیین‌کننده‌ترین نقطه جنگ تحمیلی را مطالعه کنند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه حفظ حدود و ثغور و تمامیت اراضی جمهوری اسلامی ایران به‌عهده ارتش است، گفت: به‌برکت حضور رهبر انقلاب اسلامی و نیرو‌های مسلح ولایی مفتخر هستیم که در زمان حاضر در نیروی زمینی به این توانایی رسیده‌ایم که تمام مأموریت‌ها را انجام داده و تجهیزات هوشمند نقطه‌زن را به دشمن تحمیل کنیم.

وی با بیان اینکه اینکه به‌لطف خداوند در سال ۱۴۰۱ دوبار مورد تقدیر فرماندهی معظم کل قوا قرار گرفتیم، اظهار داشت: تیپ ۵۵ هوابرد و تیپ ۳۷ زرهی در استان فارس از یگان‌های عملیاتی ارتش در کشور محسوب می‌شوند و پایه مراکز آموزشی و فرهنگی نیروی زمینی در شیراز است.

وی افزود: باتوجه به رصد تهدیدات و نیاز‌های آینده، در حال عبور از نیروی زمینی سنتی به‌سمت نیروی زمینی پیشرفته هستیم تا بتواند رزم زمینی را به هر دشمنی تحمیل کند و راه زیادی از این مسیر را طی کردیم.

امیر سرتیپ نعمتی بیان کرد: با توکل به خدا و پیروی از فرمانده معظم کل قوا و به‌همت غیورمردان نیروی زمینی ارتش به یک ساختار متحرک هجومی و چالاک تبدیل شده‌ایم و در زمان حاضر دارای تیپ‌های تخصصی از جمله مکانیزه‌ها و زرهی‌ها، توپخانه موشکی، پهپادها، یگان‌های جنگال، مهندسی رزمی، تیپ‌های واکنش سریع، تیپ‌های متحرک هجومی، هوانیروز به‌روز شده در داخل نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با ابراز اینکه تیپ ۵۵ هوابرد در استان فارس در ۵ سال اخیر به یک تیپ چندمنظوره تبدیل شده است و در این راستا توانسته‌ایم مهارت کارکنان را تبدیل به مهارت چندمنظوره کنیم که بتواند از راه هوا بر سر دشمن فرود بیاید، ادامه داد: در مسابقات نظامی کشور‌های دنیا نیز این تیپ با مهارت جدید شرکت و رتبه سوم مسابقات نظامی را کسب کرده است.

امیر سرتیپ نعمتی با تاکید بر اینکه تجهیزات الحاق شده از جمله تجهیزات جنگالی به‌روز شده است که قابلیت‌های هوشمندی، دورزن و شبکه‌محور بودن را دارند، اظهار داشت: نفربر‌هایی حامل موشک‌انداز هوشمند نقطه‌زن هستند و حدود ۷ برابر بُرد این موشک‌هاست که به آن اضافه شده است پس ما از رویکرد تدافعی به رویکرد تدافعی تهاجمی تبدیل شدیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: ما به وضعیت موجود بسنده نخواهیم کرد چراکه باید به‌سمت جلو و در لبه فناوری حرکت کنیم، در چند سال گذشته، ۵ کارخانه در نیروی زمینی تأسیس شده و این کارخانه‌ها با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در حوزه‌های مختلف از جمله ساخت پهپاد، موشک، مهمات، سلاح، خودرو و نیازمندی‌های داخلی مشغول به فعالیت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->